Reviews

Wat andere van ons vinden

Sarah helpt mij heel fijn, ze helpt mij mijn natuurlijke uitstraling te behouden. Haar adviezen helpen me mezelf te blijven. Ik kan mooi ouder worden zonder over de top te gaan. Sarah stelt mij op mijn gemak en luistert goed.

Frederique

Vandaag bij Sarah geweest voor consult en behandeling. Haar mij goed laten adviseren en hierop aanvullend een behandeling ondergaan die bestond uit filler/skinbooster. Ik ben echt onwijs blij met hoe het is gegaan. Sarah heeft alles duidelijk uitgelegd en was erg rustig tijdens de behandeling, hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik raad Sarah aan iedereen aan die voor subtiele verbeteringen, eerlijk advies en een fijne ervaring wil gaan.

Anoniem

Ben zo tevreden met Sarah! Ze weet precies wat ik wil en ben nooit teleurgesteld! Zou Sarah van harte aanbevelen!

Corine

Bij Sarah voelde ik me meteen op m'n gemak. Ze neemt de tijd voor een goed advies en prikt met vaste hand. Het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij dat ik door haar ben behandeld en ga dan ook zeker naar haar terug.

Anoniem

De arts heeft eerst met mij uitgebreid gesproken en ik kon daarna direct een behandeling krijgen voor mijn gummy smile. Na twee weken controleerde zij of het al zou werken met een lage dosis botox en op advies heeft ze er nog wat bij gedaan voor een beter resultaat. De behandeling zelf was voor mij vrijwel pijnloos. Een afspraak maken was ook erg makkelijk en iedereen die bij de kliniek werkt is attent en vriendelijk. Zeker een aanbeveling!

Anoniem

Op 30 oktober heb ik een bezoek gebracht aan de kliniek voor botox en een filler. Ik werd vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Dr. Sarah van de Klundert nam de tijd om mij te informeren over de mogelijkheden en om vragen te beantwoorden. De behandeling werd professioneel uitgevoerd en het resultaat is verbluffend, hetgeen goed zichtbaar is op de voor en na foto's. Ik ben zeker voornemens om de behandeling voor te zetten.

Yvonne