Behandelindicaties

Afhangende mondhoeken

De spier die de mondhoeken omlaag trekt kan worden ontspannen met botuline toxine, afhankelijk van de oorzaak van de ‘afhangende mondhoekjes kan dit een behandeloptie zijn. Ook fillers kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van de mondhoeken.

Bunny Lines

Sommige mensen lachen ook met hun neus en krijgen rimpeltjes op de neus die we ‘bunny lines’ noemen, ook deze lijntjes kunnen door een botuline toxine behandeling worden verminderd.
 

Decolleté

Rimpels op het decolleté kunnen met zowel een filler, een biostimulator of met laser worden behandeld. Welke behandeloptie het beste is, is afhankelijk van de conditie van de huid.

Donkere kringen onder de ogen

Oftewel wallen. Deze helemaal wegkrijgen lukt meestal niet. Afhankelijk van het type wal kan een traangoot filler een optie zijn. Om de huid te verbeteren kan een PDRN-behandeling ook een goede optie zijn.
 

Fronslijnen

Door overmatig fronsen ontstaan op de lange termijn rimpels in de huid, door deze beweging te verminderen met botuline toxine wordt de rimpel minder of voorkom je dat deze ontstaat. Fronslijnen die heel diep zijn en niet voldoende verbeteren met een botuline toxine behandeling kunnen worden behandeld met een filler.

Handen

Handen die verouderd zijn kunnen goed behandeld worden met een filler, een biostimulator of een combinatie van de twee. Pigmentvlekken op de handen kunnen door middel van een laser behandeling mooi worden verwijderd.

Hyperpigmentatie

De meeste hyperpigmentatie indicaties kunnen met laser worden behandeld. PDRN is een injectable behandeling die werkt aan huidverbetering en ook het pigment aanpakt. 

Jukbeen

De jukbeenderen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht. Er zijn verschillende redenen om een jukbeen te behandelen, afhankelijk van de huidkwaliteit en wenzen van de client. 

Kaakklemmen/ knarsetanden (bruxisme)

Knarsetanden kan worden verminderd door de kauwspier te ontspannen met botuline toxine.

Kaaklijn

De kaaklijn kan met zowel met collageenstimulatoren als met hyaluronzuur fillers worden verstrakt, dit kan voor zowel mannen als vrouwen een hele mooie behandeling zijn.

Kin

De kin kan behandeld worden met zowel botuline toxine A als fillers of collageen stimulatoren. Een naar achterstaande kin kan bijvoorbeeld meer naar voren worden geprojecteerd. Ook kan een kin puntiger of juist breder worden gemaakt. Zo is het voor mannen vaak mooi om een wat bredere kin te hebben en het is vrouwelijker om een puntiger kin te hebben, dit kan met fillers worden bewerkstelligd.

Kraaienpootjes

De kringspier rond het oog kan behandeld worden met botuline toxine om de kraaienpootjes te verminderen. Als rimpeltjes wat dieper zijn kan het mooi zijn om de lijntjes op te vullen met een filler.

Lippen

Lippen verliezen ook volume naarmate we ouder worden. Dit volume kan worden hersteld door middel van een filler. 

Marionetlijn

Marionetlijnen zijn de plooien die vanuit de mondhoek naar de kin/kaaklijn lopen. Deze plooien kunnen onder andere behandeld worden door fillers maar ook biostimulatoren. We kunnen er ook voor kiezen om eerst een behandeling te doen bij de huidtherapeut waarbij gewerkt wordt aan versteviging van de huid.

Migraine

Migraine en spanningshoofdpijnen kunnen worden veroorzaakt door te hoge spierspanning. Een behandeling met botuline toxine kan helpen de klachten te verminderen.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi heeft meerdere behandelmogelijkheden, bestaande uit fillers en biostimulatoire injectables. 

Oorlellen

Ook onze oorlellen worden slapper naarmate we ouder worden. Voor de fervent oorbellen drager is de oorlel filler een hele mooie behandeling.

Rokerslijnen/ Verticale liplijnen

Dit zijn zeer hardnekkige lijntjes, in enkele gevallen kan er met behulp van botuline toxine een milde verbetering optreden. In andere gevallen kan het een optie zijn om deze lijntjes milder te maken met behulp van een filler. Ook het herstellen van volume van de lip zelf, kan de lijntjes op de bovenlip doen verbeteren. Vaak is de eerste stap echter om een laser behandeling te ondergaan voor het verbeteren van de huidkwaliteit.

Schaamlippen

De buitenste schaamlippen kunnen worden behandeld met fillers wanneer er sprake is van slapte van de huid of afname van het subcutane vet.

Sinaasappelhuid op de kin (peau d’orange)

Dit ontstaat door een combinatie van huidveroudering en overmatige activiteit van de kinspier. Vaak is er ook sprake van een minder goed ontwikkelde botstructuur van de kin. Een combinatie van laser, botuline toxine en/of filler kan vaak zorgen voor een mooi resultaat.

Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina